joi, 2 ianuarie 2014

Modulul 1
Reflectie
Dupa prima zi de activitate m-am convins din nou despre  importanta cunoasterii calculatorului in ziua de astazi.  In sec. XXI, calculatorul reprezinta un instrument care pe zi ce trece cistiga tot mai mult teritoriu de aplicare.  Elevul contemporan este plictisit de metodele "vechi" de predare, este nevoie de ceva nou...astfel tehnologiile informationale isi gasesc o aplicare importanta si in procesul de predare-invatare-evaluare.

3 comentarii:

  1. metodele ''vechi'' cum ati mentionat dvs. sint verificate in timp si au avut success dea lungul anilor. Asta nu dovedeste faptul ca sut impotriva inovatiilor dar ..... Metodele moderne au si ele un plus dar ramine la discretia noastra.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga coleg nu am spus ca metodele "vechi" nu au success in ziua de astazi.... am vrut sa spun ca elevul contemporan vrea ceva nou utilizind tehnologiile informationale

    RăspundețiȘtergere
  3. Calculatorul intr-adevar este o modalitate si deja o necesitate de a avansa.Atit profesorul,cit si elevul trebuie sa foloseasca aceasta modalitate pentru a avansa.

    RăspundețiȘtergere